Sándor, Ede
-5 °C
-2 °C

Magyar nyelven is elérhető a Shaker

OTS-Cégvonal
2004.05.18. 10:03
A Flash alapú prezentációkészítő szoftver felhasználói egy gombnyomással választhatnak, hogy angol vagy magyar felületen szeretnének prezentációt készíteni.

A szoftvert kifejlesztő Mimóza Kommunikációs Kft. kutatása szerint az angolul jól kommunikáló vezetőknek is hátrányt jelent a szoftver speciális nyelvezete, lassabban és kevesebb lehetőséget kihasználva tudtak csak dolgozni, illetve az angolul kevésbé jól kommunikálókat eleve kizárta a felhasználók köréből. A kutatás eredményei alapján a Mimóza elkészítette a Shaker oktatási programját. A tréningen résztvevők a szoftver használatának elsajátítása mellett általános prezentációs-technika ismeretekre is szert tehetnek.

A szoftver további újdonsága, hogy a beépített automatikus lejátszás funkcióval a már elkészült prezentáció "önjáróvá" válik, így az igényesen elkészített cégbemutató vagy termékbemutató folyamatosan levetíthető a konferenciákon és kiállításokon.

A New-York-i Flashforward 2003 győzelem után a Mimóza benevezte a szoftvert az európai Information Society Technologies (IST) versenyére is, amelyen különlegesen innovatív IT termékek versenyeznek az értékes díjakért.