Valér
2 °C
8 °C

Felvételi tájékoztató eredmények SMS-ben

MTI
2004.05.21. 10:24
Az Országos Felsőoktatási Felvételi Iroda és a T-Mobile idén is SMS-ben értesíti a felvételi eljárás legfontosabb állomásairól azt a több mint 140 ezer diákot, akik jelentkezési lapjukon ehhez hozzájárultak.

Először a május 17. és 19. között megrendezett közös írásbeli felvételi kapcsán, majd június 23-25-ig tartó egységes írásbeli felvételi vizsgák előtt küldenek szét üeneteket. Ezekben az OFI jelzi, hogy a felvételi vizsgákat követően a felvételi feladatsorok és azok hivatalos megoldásai az iroda hivatalos honlapján, a www.felvi.hu internet oldalon megtekinthetők.

Július 20-21-én, a felvételi ponthatárok megállapítása után a jelentkezők azonnal megtudhatják az általuk megjelölt jelentkezési helyeken megállapított ponthatárokat és az általuk elért pontok számát.

Az említetteken túl egy negyedik SMS-t - remélhetőleg minél kisebb számban - azoknak küld az OFI, akiknek idén egyik intézménybe sem sikerült a felvételijük. Őket az SMS az augusztusi pótfelvételi lehetőségekre is emlékezteti üzenetben, hiszen ez a lehetőség még mindig nyitva áll számukra.