Gábor, Karina, Ders
-3 °C
6 °C

A Sun és a Nokia Java fejlesztői versenyt hirdet

2004.05.28. 10:35
A Sun Microsystems negyedik alkalommal rendezi meg Budapesten a Sun Fejlesztői Konferenciát, ezúttal a Nokia támogatásával. A több mint ötszáz érdeklődő részvételével zajló, egész napos ingyenes rendezvényen a két vállalat hazai és külföldi szakemberei ismertetik a legújabb szoftverfejlesztési trendeket és technológiákat, középpontban a Java mobil alkalmazási területeivel. A rendezvény szervezői közös fejlesztői versenyt is hirdettek, amellyel a magyar fejlesztői társadalmat akarják mobil alkalmazások kidolgozására ösztönözni.

A versenyen magyar állampolgárok és Magyarországon bejegyzett cégek vehetnek részt olyan saját fejlesztésű, saját szellemi tulajdont képező, mobilkommunikációs rendszereken működő J2ME/J2EE kliens-szerver alkalmazással vagy játékkal, amely kereskedelmi forgalomban nem kapható. A szervezők elvárják, hogy a pályaművek kliens oldala megfeleljen a Java Technology for the Wireless Industry specification (JSR-185) szabványnak, szerver oldal J2EE 1.4 szabványnak, és magyar nyelvű felülettel rendelkezzenek.

A versenyzőknek részvételi szándékukat 2004. július elsejéig jelezhetik a javaverseny@sun.com email címen; a végleges pályaművek beküldésének határideje 2004. szeptember 1.

15%
3990 Ft
3392 Ft
15%
3200 Ft
2720 Ft