Ervin
14 °C
21 °C

Új szolgáltatásokat kínál a Kürt

Napi Gazdaság
2004.06.30. 09:11
Európa egyik vezető adatmentő cége, a Kürt Rt. 2004 májusától a korábbinál 20-25 százalékkal alacsonyabb árakkal és új szolgáltatásokkal jelent meg a piacon. A Kürt új adatmentési eljárásai lényegesen korszerűbbek és gyorsabbak lettek a CD, DVD, flash memória estében, ezért a meghibásodott eszközökről akár egy nap alatt visszakaphatják adataikat a károsultak, jelentette be a vállalat.

A merevlemezek és mágnesszalagok esetében a korábbi gyakorlathoz hasonlóan laboratóriumi vizsgálat előzi meg az adatmentést, és az ügyfelek két szolgáltatáscsomag közül választhatnak: az egyik alapszolgáltatásokat kínál az eddigi bevizsgálási árak töredékéért, a másik prémium szolgáltatásokat, magasabb csomagáron. A prémium szolgáltatáscsomag lényege, hogy a Kürt szakértői házhoz mennek az adathordozóért, a mentéssel egy nap alatt elkészülnek, és az ügyfél folyamatos tájékoztatást is kap az adatmentés állapotáról. A normál csomag három munkanap alatt készül el.

A technológiai fejlesztések eredményeképpen bekövetkezett költségcsökkenés az adatmentések fogyasztói árában is jelentkezik, átlagosan 20-25 százalékkal olcsóbban kaphatják vissza adataikat az ügyfelek, mint korábban.

15%
4999 Ft
4250 Ft
15%
3899 Ft
3315 Ft