Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Idén is ingyenes internet a Szigeten

2004.07.29. 17:08
A jövő hét szerdán kezdődő Sziget Fesztivál résztvevői idén sem lesznek a világhálótól elszigetelve. A GTS-Datanet, az Informatikai és Hírközlési Minisztérium és a Fujitsu Siemens Computers jóvoltából idén is 100 számítógépen böngészhetik a netet a Fesztivál látogatói.

A tavalyi évben a Sziget Fesztivál Internet sátrában mintegy 30 000 résztvevő internetezett. Idén 100 szélessávú elérést biztosító gép áll majd a netezni vágyó fesztiválozók rendelkezésére a nap 24 órájában.

Az internet elérés idén is ingyenes, a gépeknek helyt adó sátor pedig légkondicionált lesz. A szélessávú kapcsolat segítségével az e-mailezés, a hírportálok és sms portálok látogatása mellett jó minőségben lesznek elérhetők a neten található különböző multimédiás tartalmak is. A 12. Sziget több mint 60 helyszínen számos programot ígér, és legalább 350 000 látogatót vár.