Natália
1 °C
7 °C

Nagyobb wifi sávszélesség az Uránia moziiban

2004.09.02. 09:12
Immár kétszer olyan gyors sávszélességen barangolhatnak a világhálón azok a felhasználók, akik az Uránia mozi kávézójában található, ingyenes vezetéknélküli internetelérést veszik igénybe. A januárban indult, május közepétől pedig a HuWiCo (Hungarian Wireless Community) égisze alatt üzemelő internetelérési pontot, idő és sebességkorlátozás nélkül használhatja minden kedves vendég, aki rendelkezik a kapcsolódáshoz szükséges 802.11b szabványt támogató laptoppal vagy tenyérgéppel.

Az 1890-ben épült, nemrég teljesen felújított mozi kávézójában, a századelő hangulatát idéző környezetben, augusztus közepétől már 512 kbit sebességű vonalon tölthetjük szabad, vagy akár munkával töltött perceinket az interneten. Jövőbeli tervek közt szerepel a kávézó "utcai kiülős" részének a lefedése is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?