Árpád
-2 °C
4 °C

Az eTel helyi híváslehetőséget kínál az üzleti előfizetőknek

Napi Gazdaság
2004.09.14. 08:37
Az eTel Magyarország szerdán a legtöbb körzetben megkezdi a helyi hívásszolgáltatást üzleti ügyfelei részére, ha a Matáv - ígérete szerint - szeptember 15-ig az egységes hírközlési törvény (EHT) előírásainak megfelelően a helyi hívások esetében is lehetővé teszi a szolgáltatóválasztást a piac többi szereplője számára. A cég később a lakossági piacon is megjelenne, de az idén még biztos nem indulnak el; a lakossági ügyfeleknek addig hívókártyás szolgáltatást nyújtanak.

Lukács Tamás, az eTel Magyarország ügyvezető igazgatója úgy véli: a szolgáltatóválasztás lehetőségének kiterjesztése ugyan megkésett, mégis kiemelkedő jelentőségű esemény abban a hosszú és Magyarországon igen lassan végbemenő folyamatban, amely a piac teljes felszabadításához, ezen keresztül pedig a fogyasztók számára előnyös árversenyhez vezet. Az eTel szerdától kínált szolgáltatásának ára a cég állítása szerint rendkívül versenyképes, a helyi hangszolgáltatásakár már bruttó 8 forintos percdíjért is igénybe vehető. Az előfizetők számos díjcsomag közül választhatnak, amelyekhez egy-, illetve kétéves hűségnyilatkozatot kell aláírniuk és bizonyos mennyiségű forgalmat is vállalniuk kell.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?