Árpád
-2 °C
4 °C

Pályázatot hirdet a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

2004.09.28. 22:39
A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és a könyvtári informatikai megoldások terén piacvezető e-Corvina a könyvtár száz éves fennállásának évfordulója alkalmából pályázatot hirdet a diákság körében, a könyvtári szolgáltatások és informatikai fejlesztések elősegítésére ?Jövő a jelenben? címmel. A pályázat célja, hogy az informatikai lehetőségek felhasználásával a könyvtárt használók olyan, a könyvtárak működése tekintetében valóban újszerű kezdeményezésekre adjanak ötletet, amelyek növelik az olvasói elégedettséget, hozzájárulnak a könyvtári szolgáltatások bővüléséhez, sokrétűbb kihasználásához és a szélesebb körben való elterjedéséhez.

A pályázatok október negyedikéig beküldhetők a palyazat@e-corvina.hu emailcímre, az 1149 Budapest, Angol u. 34. postacímre (e-Corvina a címzett), vagy leadható a központi FSZEK információ pultjánál lezárt borítékban úgy, hogy a borítékon legyen feltüntetve a pályázó jeligéje, személyi adatai lezárt borítékban kerüljenek bele. A pályázati űrlap letölthető a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár honlapjának Diáknapi programok oldaláról, illetve az e-Corvina Kft. weblapjáról.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?