Gábor, Karina, Ders
-3 °C
6 °C

NetLock megoldásokkal erősíti a HP

2004.10.27. 17:09
A NetLock tanúsítványokat és intelligens chipkártyákat használt a HP az ügyfeleivel való hiteles és bizalmas kommunikáció biztosítására. A HP Magyarország az elmúlt évben mutatta be a Menedzselt Biztonsági Szolgáltatás, amelyben havi díjért központilag menedzselve oldják meg az ügyfelek rendszereinek felügyeletét és fejlesztését.

Az ügyfél rendszeréhez való hozzáférést titkosított vpn csatorna és chipkártyával azonosított beléptetés biztosítja. A chipkártyákat a HP finanszírozza, és minden ügyfél két chipkártyát kap, amelyek mindegyike egy aláíró és egy titkosító tanúsítványt tartalmaz.

A szolgáltatáscsomagok tartalmazzák a kezdeti biztonsági felmérést, a tűzfalrendszer megtervezését, dokumentálását és megvalósítását. Rendszeres feladatok közé tartozik a konfiguráció mentése és szükség esetén visszaállítása, a rendszer folyamatos biztonsági frissítése. A monitorozott tűzfalszolgáltatás ezen felül magában foglalja a folyamatos elérés monitorozását, a naplófájlok napi elemzését, valamint heti és havi jelentések készítését.