3G Budapesten 2005 második felében

HWSW
2005.03.09. 12:25

A T-mobile Magyarország Rt. közölte, hogy az eredetileg kitűzött 2006. január elsejei időpont előtt, akár 2005 második félévében megkezdheti harmadik generációs kereskedelmi szolgáltatását, amely először Budapest belvárosában lesz elérhető.

A rendszeren elsőként videotelefonálással, szélessávú internetszolgáltatással és videoletöltéssel kapcsolatos tesztüzemek zajlanak.

A T-Mobile eközben Németországban a harmadik generáció továbbfejlesztését, a HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) technikát teszteli, amely DSL-sebességű internetelérés is nyújthat, például autózás közben. A HSDPA a WCDMA továbbfejlesztett változata. Bevezetése érdekében a T-Mobile az UMTS/WCDMA bázisállomásokat speciális szoftver elemekkel egészítette ki.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás