Zsuzsanna
-4 °C
3 °C

Nagyvárosokban és a Balatonnál építi edge-hálózatát a Pannon

2005.04.07. 14:51
A Pannon GSM edge rendszere már Budapest egész területén elérhető, és most a vidéki nagyvárosokban és a Balaton környékén folytatják a hagyományos gsm-nél nagyobb adatátviteli sebességet biztosító rendszer kiépítését.

Fél éven belül az ország nagyobb városaiban - Debrecenben, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden, Székesfehérváron és Szolnokon - lesz edge hálózata a Pannon GSM-nek. Az edge segítségével élvezhetőbb a mobilról való internetezés, gyorsabb a zenék és videók letöltése, és az irodai alkalmazások távoli elérése. Az üdülési szezonra a Balaton környékén, szeptember végén további negyven jelentős magyar városban lesz edge.

Mindeközben folyamatosan zajlik a harmadik generációs umts hálózat kiépítése is, amely még gyorsabb lesz, és ezen már videotelefonálás is lehetséges.

A pannonosok mobiljuk segítségével nyomon követhetik az RTL Klub és a Cool TV legnépszerűbb sorozatait, műsorait, például a Barátok köztet, a Gerilla Grillt vagy a Heti Hetest, zenéket és videoklipeket tölthetnek le, visszanézheti az aktuális sportesemények legizgalmasabb pillanatait, köztük a magyar futballbajnokság heti összefoglalóit is.