Gerzson
-3 °C
3 °C

Vodafone OptiLAN: gyors és olcsó távoli elérés vállalati alkalmazásokhoz

2005.05.24. 09:47

A Vodafone Magyarország Rt. május 23-tól bevezeti a vállalati felhasználók igényei alapján kialakított Vodafone OptiLAN megoldást, mely gyors és költség hatékony távoli elérést biztosít a kiemelt vállalati alkalmazásokhoz.

A Vodafone OptiLAN a vállalat Microsoft Exchange illetve Intranet rendszerét és a végfelhasználó laptopját a Vodafone mobil hálózatán keresztül köti össze, oly módon, hogy a LAN hálózatokban megszokott sebességű felhasználást tesz lehetővé. A vállalatnál telepített szerver és a felhasználó számítógépén futó szoftverek biztosítják a titkosított adatforgalom tömörítését és optimalizálását a Vodafone Magyarország már meglévő GPRS és majdani 3G hálózatának használata esetén.

A Vodafone Magyarország 30 napos díjmentes tesztelési lehetőséget kínál a Vodafone OptiLAN kipróbálására közép- és nagyvállalati ügyfelei számára. A sikeres teszt után szoftverlicenc formájában, kedvező áron, felhasználónként egyszeri nettó 49,800 Ft-ért vagy 24 havi részletfizetéssel, havi nettó 2580 Ft-ért vásárolható meg. A felhasználási szerződésnek, így szoftver használatának egyik feltétele Vodafone mobil szolgáltatás megléte. A Vodafone az OptiLAN megoldás használatához a laptopba helyezhető, professzionális Vodafone Mobile Connect adatkártyát ajánlja, mely már 70 Ft-tól illetve 3G támogatással rendelkező változatban is megvásárolható.