Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Ingyenes videóhívásokat kínál a Pannon GSM mobil szélessávon

2005.06.15. 13:14

Ingyenesen, korlátozások nélkül videótelefonálhatnak a Pannon GSM ügyfelei a mobil szélessávú hálózat újabb fejlesztésének köszönhetően. A szolgáltatást megfelelő készülékkel minden pannonos igénybe veheti, használatához nincsen szükség speciális SIM-kártyára. A videótelefonálásra is alkalmas telefonok most kedvezményesen vásárolhatók meg az "egyet fizet kettőt kap" akció keretein belül a Pannon GSM kiemelt bemutatótermeiben (ilyen például a Nokia 6680-as és 6630-as).

Június 15-től Budapest belső kerületeiben már hozzáférhető az új, harmadik generációs hálózat biztosította rendkívül nagy sávszélesség és az új szolgáltatás. Az év végéig minden Pannon GSM-előfizető ingyenesen videótelefonálhat. A 1745-ös számon hívható videóügyfélszolgálaton regisztráló első 1500 számlás előfizető ezen felül kedvezményes multimédiás csomagot is kap.

"A videótelefonálás a távközlés fejlődésének több évtizedes ígérete, nem csoda, ha örömmel tölt el bennünket: korlátozások nélkül nyújtunk előfizetőinknek olyan szolgáltatást, amelynek segítségével otthon, munkahelyükön, vagy éppen az utcán járva élő képen láthatják is azt, akivel mobiljukon beszélnek" - mondta Ove Fredheim, a Pannon GSM vezérigazgatója. "Ezt az örömet osztjuk meg ügyfeleinkkel, amikor a mobil szélessáv által nyújtott legújabb lehetőséget igen hosszú, közel féléves bevezető szakaszban díjmentesen kínáljuk nekik" - tette hozzá.