Beáta, Izolda, Lea
-4 °C
4 °C

Új magyar játék

2005.07.18. 14:51
Elkészült A Codename: Panzers - Phase Two, a tavaly komoly nemzetközi sikereket aratott Phase One önmagában is tökéletesen élvezhető folytatása -- jelentette be a Stormregion Kft. A vállalkozás Magyarország vezető szoftverfejlesztő cége, mely a saját tervezésű GEPARD 3D grafikus motort használó három dimenziós, valós idejű stratégiai játékok fejlesztésére szakosodott -- áll a cég közleményében.

Az első játék, a Panzers már a megjelenés napján az eladási listák első helyére ugrott, a német eladási listákat nyolc héten keresztül vezette. A szaksajtó képviselői az első pillanattól kezdve egyetértettek abban, hogy az előző epizód a legmagasabb elvárásoknak is maximálisan megfelelt, cserébe nem csak a legmagasabb pontszámokkal, hanem tucatnyi díjjal is jutalmazták.

A Phase Two követve az elődje által kijelölt utat, ragaszkodik a II. világháborúban szereplő helyszínek és egységek hiteles ábrázolásához, mindezt egy élvezetes és akciódús stratégiai játék formájában. A korábban megismert helyszínek után ezúttal Észak-Afrika, Olaszország és Jugoszlávia hadszíntereire látogathatunk el.