Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

EISA-díj három Samsung terméknek

2005.08.23. 16:05

A tavalyi évhez hasonlóan, az idén ismét három Samsung-termék kapott EISA díjat, amely Európa legrangosabb audio-video kitüntetése. Ez alkalommal a Samsung egy-egy LCD-televízió-, házimozi-rendszer-, és MP3-lejátszó modellje lett Európaában kategóriája legjobbja.

Az első díjazott az LE40M61B, a gyártó 40" képátlójú LCD-televíziója, amely kontrasztarányának (5000:1), színgazdagságának (6,44 milliárd szín), 178 fokos nézési szögének és 8 milliszekundumos válaszidejének köszönheti az EISA elismerését.

A HT-P1200 a házimozi-rendszerek között bizonyította kimagasló képességeit. A HT-P1200 többek között olyan újdonságokkal hívja fel magára a figyelmet, mint a szegmensen belül egyedülálló Host Play Supporting Moving Picture technológia, amelynek köszönhetően bármely USB-tár mozgóképeit megjeleníti. A készülék DivX, MP3 és JPEG fájlokat is lejátszik. A házimozi-rendszer surround-hangzásával 360 fokban öleli körül a nézőt, illetve hallgatót.

A legjobb hordozható médialejátszó idén a Samsung YH-J70 készüléke lett. A modell nemcsak zene tárolására és lejátszására használható, de segítségével akár MPEG4-formátumú mozifilmeket is nézhetünk, és videojátékokat is játszhatunk a beépített, 1,8" LCD-kijelzőn. Az YH-J70 merevlemeze 20/30 GB adatot képes tárolni, amellyel 5-7000 dal memóriaigényét fedezi.