Ágnes
-1 °C
2 °C

Ingyen wifi a Wierától

2005.11.10. 16:29

A Wiera Kft., Magyarország egyik piacvezető HotSpot szolgáltatója 2005. november 1.-től új akciókat vezet be. A mobil internetezők három hónapon keresztül ingyen kipróbálhatják a Wiera rendszerét. Ehhez nem kell mást tenni, csak regisztrálni a Wiera.hu oldalon, és 100 perc ingyen Internet (Hotspot) hozzáféréshez jut a felhasználó, amelyet bármely McDonald'sban található Wiera Hotspoton felhasználhat.

Az ingyenes akcióval egy időben a Wiera előfizetéses formában is kínálja szolgáltatását. Ezen konstrukció keretén belül a felhasználó egy saját azonosítót kap, egy adott időkerettel, mely költséghatékonyabb megoldást jelent rendszeres Hotspot használat esetén. Jelenleg havi 250, 500 és 2000 perces csomagok közül lehet választani, melyek árai bruttó 5000 forint, 7500 forint, illetve 10000 forint.

Diákkedvezmény jár azoknak, akik tanulás közben is használnák a mobil internet adta lehetőségeket. Az ország 89 McDonald's éttermében a diákigazolvány felmutatásával fél áron juthatnak hozzá a félórás illetve a 100 perces Wiera kártyákhoz. Így számukra is egyszerűbbé válik az egyetemi, főiskolai Hallgató Információs Rendszer (pl. NEPTUN) elérése, e-mailek, vagy tananyagok letöltése anélkül, hogy sorban kellene állni a tanulmányi osztály előtt, vagy a gépteremben.