Valér
2 °C
8 °C

Az SBS Technologies bevezeti hét ellenálló COTS rendszer keretét; ezek az új, ellenálló 3U és 6U, bo

MTI
2006.02.15. 10:51
Az SBS Technologies bevezeti hét ellenálló COTS rendszer keretét; ezek az új, ellenálló 3U és 6U, bolti forgalmazású keretei tökéletesen megfeleltethetőek a vásárlói igényeknek. SBS Technologies: - minden számítógépes keretet hátlappal, áramellátással, input/output huzalozással és a szükséges csatlakozókkal kínálnak; - elérhető VME vagy CompactPCI hátlapokkal 3U vagy 6U COTS alaplapok számára; - a standard hátlapi technológia képessé teszi a COTS-alapú alkalmazás megoldásokat; - az SBS Technologies teljes rendszer megközelítést kínál - a beágyazott termékek az ágazatban ismert egyik legösszetettebb portfoliójával és egy pontban kapcsolódó rendszerdesignnal.

Ma a nürnbergi Embedded World Exhibition and Conference (Beágyazott termékek Világkiállítása és Konferenciája) keretében a Nasdaqon is jegyzett SBS Technologies, a beágyazott számítógépes megoldások vezető tervezője és gyártója kiterjesztve már jelenleg is jelentős ellenálló rendszereinek kínálatát hét új ellenálló rendszer-keretet jelentett be.

Ezeket a strapabírónak épített COTS kereteket arra tervezték, hogy támogassák az SBS azon rendszereit, amelyeket különlegesen nehéz környezetben történő - mint például tengeralattjárókban vagy tengerészeti alkalmazásokban, szonár és radar rendszerekben, földi alapú, repülési és űripari rendszerekben való - felhasználásra fejlesztenek, harci járművek és ember nélküli légijárművek számára.

Mivel mindezen rendszer keretek olyan standard hátlapi technológiát tartalmaznak, mint a CompactPCI és a VME, a vásárlók kiválaszthatják a megfelelő beágyazott COTS lapokkal személyre szabott rendszert, és gyorsan elindíthatják alkalmazásaikat.

Rendszerépítési tapasztalatát felhasználva az SBS Technologies képes alakítani a különleges vásárlói előírásoknak és minőségi követelményeknek megfeleltetett durva rendszereket - akár a "semmiből" építik, akár létező megoldásokra alapozva hozzák létre azokat. Egy rendszer minden eleme (a keret és a hasznos lapok) tervezhetőek, integrálhatóak és ellenőrizhetőek az SBS Technologies know-how-jának alkalmazásával, egypontos kapcsolódást biztosítva a vásárlók számára a teljessé tett rendszer számára.

- Az SBS Technologies egyike annak a néhány vállalatnak, amely rendelkezik azokkal a képességekkel, hogy megtervezhessen nagymértékben testre szabott COTS rendszermegoldásokat - mondta Adrian Bernhard, az európai műveletekért felelős ügyvezető igazgató. - Az SBS ideális partner az ellenálló rendszerek szállítására, mert a rendszer minden eleme - a keretektől a hátlapokig, az áramellátástól az input/output huzalozásig, az I/O kártyáktól a rendszertámogatásig és a vásárlói elfogadási tesztekig - egy forrásból ered, azonos tervezésű.

Az SBS ellenálló rendszer keretei készen állnak a rendszerek alakítására, személyre szabására, és tartalmazzák a 3 fogadó nyílással rendelkező 3U kondukciós hűtésű RCBC03, a 3 fogadó nyílással rendelkező 3U kondukciós hűtésű RCBC03 gyorsító footpadekkel, a 3 fogadó nyílással rendelkező 6U kondukciós hűtésű RCCC03, a 7 fogadó nyílással rendelkező 6U kondukciós hűtésű RCFC07, a 8 fogadó nyílással rendelkező 63U kondukciós hűtésű RCFC08, a 12 fogadó nyílással rendelkező ATR kondukciós hűtésű 6U RCFC12, és a 17 fogadó nyílással rendelkező konvekciós hűtésű 6U RCFA17 kereteket.

A környezetvédelmi előírások betartása érdekében egy RoHS verzió is elérhető lesz.