Ervin
14 °C
22 °C

Online spanyol nyelvtanfolyam a Cervantestől

2006.04.05. 09:48

Az AVE (Aula Virtual de Espanol) a Cervantes Intézet spanyol nyelvet tanulni vagy nyelvtudásukat fejleszteni vágyó embereknek készült internetes nyelvtanfolyama.

Az AVE nyelvtanfolyamok a kommunikációra összpontosítanak és a Cervantes Intézet négy oktatási szintjét követik: kezdõ, haladó, középhaladó és felsõfokú szinten tanulhatnak az online diákok. Minden szint elvégzése 120-150 munkaórát igényel, a tanfolyam ára húszezer forint. A döntően autodidakta tanfolyam előnye, hogy egyetlen egyszer sem kell felállni az otthoni számítógép elől, a tanuló a beiratkozástól kezdve a tanári konzultációkon, és a tanfolyamot lezáró vizsgán keresztül, a fizetésig mindent megoldhat az interneten. Az online tanulócsoport tagjai egymással, és az anyanyelvi vezető tanárral chaten és emailben tartják a kapcsolatot.

A Cervantes Intézet az internetes AVE nyelvtanfolyamokat kétféle konstrukcióban ajánlja: kizárólag internetes távoktatás illetve kombinált, azaz tantermi és internetes távoktatás keretében. A beiratkozás meghosszabbítva, április közepéig tart.