Közép-Európai IBM-Oracle központ Budapesten

MTI
2006.06.22. 14:29
Az IBM Magyarország és az Orcale Hungary Budapesten megnyitotta első közép-európai kompetencia központját: a centrum több mint 3 millió dollár értékű hardverrel és szoftverrel, illetve informatikai alkalmazással van felszerelve. A két cég képviselője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón elmondta: a központ lehetőséget nyújt például az ügyfeleknek arra, hogy a legfejlettebb technológiát kipróbálva modellezzék saját tevékenységüket.

Balogh Attila, az IBM Magyarország igazgatója elmondta: a beruházás nem térül meg gyorsan, de mivel a magyar piac is érett szakaszába fordult, újabb lehetőséget kell nyújtani a meglévő és potenciális ügyfeleknek az új technológiák kipróbálására. A befektetés annak révén térül meg, hogy az ügyfelek megvásárolják a bemutatott, illetve kipróbált technológiát és alkalmazásokat. A központban öten dolgoznak, illetve az Oracle is delegál munkatársakat, ha az ügyfél igényli.

A központot részben azért is hozták létre, mert a két cég korábban közös értékesítési stratégiát dolgozott ki, s közösen kínálja termékeit a kis- és közepes vállalkozásoknak.  • Bérelnék
  • Bankszámla