Árpád
-2 °C
4 °C

Nyilvános az IE7 újabb bétája

IT News
2006.07.03. 11:49
A Microsoft a múlt héten bejelentette a Windows XP-hez fejlesztett Internet Explorer 7 harmadik béta-változatának széles körű elérhetőségét. A böngésző fejlesztése folyamán a szoftvervállalat végig visszajelzéseket kért a felhasználóktól, és ezeket fel is használta a szoftver tökéletesítésében.

Bár a második béta már minden ütemezett tulajdonságot tartalmazott, és a mostani verzióba csak néhány észrevehető változtatást terveztek, a felhasználói visszajelzések hatására néhány plusz módosítás is belekerült az eredetileg elképzelt megbízhatósági, kompatibilitási és biztonsági fejlesztésen kívül. Ilyen újdonságok például, hogy a felhasználók az eszköztárba helyezhessék az email gombot, újrarendszerezhessék a füleket azok jobbra vagy balra húzásával, vagy zoomolás közben le-fel görgethessenek. Automatikusan frissíthetővé váltak és szabadabban jelölhetők meg olvasottá az RSS-csatornák, jobb lett a weboldalakkal és webes alkalmazásokkal való kompatibilitás, és minden olyan biztonsági fejlesztést beépítettek, amelyek a június 13-án kiadott Internet Explorer Security Bulletinben szerepeltek.

Az IE7 3. bétája angol nyelven érhető el, és a Windows XP 64-bit Editionön, valamint a Windows Server 2003 SP1-en is futtatható a Windows XP SP2 mellett.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?