Jenő
-2 °C
6 °C

Novemberben jön a Need for Speed Carbon

2006.07.04. 12:46

Az Electronic Arts bejelentette, hogy dolgozik a Need for Speed autóversenyjáték legújabb, Carbon névre keresztelt verzióján, amely idén novemberben kerül a boltokba.

A városi versenyek most a kanyon kanyargós útjain folytatódnak, és a Need for Speed Carbon bevezeti a játékosokat az utcai versenyek világába is. A harc a város fölötti uralomért zajlik, és amint a rendőrség megjelenik, a csata a Carbon Kanyonban folytatódik, ahol a városban megszerzett területek és a hírnév akár egyetlen rosszul bevett kanyarral is elveszhet, írta az EA közleményében

A Need for Speed Carbon újgenerációs tuninglehetőségeket vonultat fel, az autók az egyedülálló Autosclupt technikával alakíthatók át. A Need for Speed Carbon játszható lesz sima Xboxon és Xbox 360-on, PlayStation2 –esen és 3-ason, Nintendo Wii-n, GameCube-on, DS-en, Game Boy Advance rendszeren, PC-n és mobiltelefonon is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?