Jolán
2 °C
4 °C

Befuccsolt a Sony PSP lemeze

2006.07.14. 12:35
Ha egy adattároló befuccsol, akkor nagy eséllyel a Sony is érintett. Ráadásul a vesztesek oldalán. Most a Playstation Portable (PSP) hordozható játékkonzol különleges optikai lemezéről, az umd-ről derült ki, hogy igazából nincs rá szükség. Egyrészt a filmgyárak nem ontják magukból az umd-re írt mozikat, másrészt a fogyasztók is inkább MemoryStick memóriakártyára töltik fel a dvd-ről lemásolt filmeket. Többek között azért, mert az umd filmek drágábbak, mint a dvd, de nem tartalmazzák az extrákat

A DailyTech azt írja, hogy a Sony most kiadott egy drága MemoryStick bővítőcsomagot, amely helyettesíti az umd-t. A gond csak az, hogy a Sony bővítőcsomagjának 1 illetve 2 gigabájtos verziói 60-100 dollárba kerülnek, miközben más forgalmazóknál az 1 gigabájtos kártyák 30 dollárnál is olcsóbbak. Tehát kétszeres árat kell fizetnünk azért, hogy a Sony saját szoftverével tudjunk filmeket másolni dvd-ről memóriakártyára.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?