Árpád
-2 °C
4 °C

Innovációs verseny húszezer dolláros díjjal

MTI
2006.07.16. 10:04

NOVATechCom címmel innovációs technológiai üzleti terv versenyt hirdetett a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) az Intel multinacionális számítástechnikai cég megbízásából - közölte az innovációs szövetség az MTI-vel. Az Intel cég nemzetközi programjának részeként a Magyarországon első alkalommal lebonyolítandó versenyen a kutatásra, gyártásra kidolgozott üzleti tervvel indulhatnak az érdeklődők félvezetők, hardware, mobil és wireless, digitális elektronika, kiskereskedelmi és fogyasztói szoftverek, vállalati szoftverek és IT-k, energia és áramellátás, nanotechnológia témakörökben.

A pályázati kiírás szerint július 28-áig 2-3 oldalas összefoglalót kell beadni angolul elektronikusan a Magyar Innovációs Szövetséghez. A zsűri döntése alapján a legjobb két pályázatot július 31-éig továbbítják a közép-európai regionális döntőbe, ahol augusztus 21-én hirdetnek eredményt. A regionális győzteseknek szeptember 21-éig kell beadniuk a részletesen kidolgozott üzleti tervet. Az elődöntőt, a szóbeli prezentációt október 6-án tartják Szófiában. A döntő október 24-én az USA-ban, Berkeley-ben lesz. Az elődöntőn az első helyezett 20 ezer, a második helyezett 10 ezer dollárt kap. A döntőben Intel tőkebefektetést és kockázati tőkebefektetéseket lehet nyerni. A részletekről a Magyar Innovációs Szövetség ad tájékoztatást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?