Szilárda
-4 °C
2 °C

Jövő héten véget ér a mobilfilm-fesztivál

MTI
2006.07.28. 16:47
Mobiltelefonnal készített alkotással nevezhetnek a vállalkozó kedvű amatőr filmesek az első magyarországi mobilfilm fesztiválra Monostorapátiban a Művészetek Völgye idején. Jelentkezni július 15-től augusztus 4-én 20 óráig lehet a fesztivál helyszínén, vagy a www.mobilfilmfesztival.hu oldalon, előzetes regisztrálás után két témakörben: a Művészetek Völgye Fesztivál alatt készített filmmel vagy bármely szabadon választott témában készített alkotással. Az indulóknak csak arra kell ügyelniük, hogy a mű mérete ne legyen nagyobb 20 megabájtnál.

A készítők technikai segítséget is kapnak a szervezőktől Monostorapátiban a fesztivál ideje alatt. A legjobb alkotások készítői a szakmai zsűri és a közönség díjait kapják. A bírálóbizottság elnöke Jancsó Miklós rendező, tagjai pedig Kamarás Iván, színész, Rudolf Péter, színész-rendező, Ardai Tamás, operatőr-rendező, Ferenczy György, zenész, Szőke András, színész-rendező, Márta István, fesztiváligazgató, Dér Attila, Nokia marketingigazgatója és Sáfár Zoltán, galériavezető lesznek.

A fődíj egy beépített kamerával rendelkező Nokia multimédiás mobil. A mobilfilm-fesztivál díjkiosztóját augusztus 5-én 18 órakor tartják a Monostorapáti Művelődési Házban.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!