Judit
3 °C
7 °C

A vistás pécék külseje miatt aggódik a Microsoft

Seattle Times
2006.09.12. 15:41

Az utóbbi fél évben a Microsoft folyamatosan irányelvekkel látta el a hardvergyártókat, és igyekezett meghatározni, milyen színűek és alakúak lesznek azok a gépek, amelyeken a Vista operációs rendszer fut majd. A legtöbb Windowst új pécével együtt vásárolják meg, ezért a Microsoft elemi érdeke, hogy az egész csomag csábító legyen, mondta a Gartner egy elemzője a Seattle Times-nak. A szakértő szerint hiába néz ki jól az operációs rendszer, ha a vele együtt adott számítógép unalmas és érdektelen.

A Microsoft nem hajlandó elárulni, pontosan milyen irányelveket adott a gyártóknak. A cég egy közleményben annyit mond: "Gyönyörű (felhasználói interfészt) készítettünk a Vistához, és meg akartunk győződni arról, hogy partnereink tudják, hogyan fordítsák le ugyanezt hardverdizájnra."

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?