Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Ingyen letölthető az APC bővített online oktatási programja

Index
2006.09.26. 11:51

Az APC által létrehozott Data Center University eredetileg 20 tanfolyamot kínált adatközpont tervezés, építés és üzemeltetés témakörökben. A Data Center University most új oktatópartnerekkel és 15 új tanfolyammal bővült, amelyek korlátozott ideig online módon, ingyenesen elérhetők a www.datacenteruniversity.com címen.

Az új tanfolyamok a kulcsfontosságú hálózati fizikai infrastruktúrák (NCPI) tervezésére és ennek követelményeire összpontosítanak. A képzések a kritikus fontosságú technológiákra koncentrálnak: a csúcsminőségű, skálázható és moduláris adatközpont infrastruktúrákkal kapcsolatos gyakorlati módszereket ismertetik. A tananyag kialakításában évtizedes, sokrétű tapasztalattal rendelkező professzionális adatközpont-vezetők vettek részt.

A Data Center University új tanfolyamai a következő témákat dolgozzák fel: az összes hűtésigény kiszámítása; a sor- és rackorientált hűtési architektúrák előnyei; a hűtési architektúrák alapvető kérdései; a teljes energiaigény számítása; a rendszerek közötti földelési zaj hatása az adatközpont rendelkezésre állására. Ugyancsak elérhetők képzések az adatközpontok generátorrendszereinek követelményei; az RFID-hálózat rendelkezésre állásának maximalizálása; adatközpontok energiasűrűségének specifikációi; a hálózatbiztonság alapelvei; szabványosítás az adatközponton belül; vészleállás: ne maradjon sötétben; adatközpontok energiasűrűség-specifikációihoz tartozó irányelvek, energiaelosztási technológiák témakörökben. Minden tanfolyam gyártótól független, így az APC termékeit sem népszerűsíti.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!