Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

A Bodelin bemutatta új Hi-Rez ProScope mikroszkópját

MTI
2006.10.11. 11:20
A Bodelin Technologies Inc. Megkezdte a népszerű ProScope új Hi-Rez típusának kiszállítását. Az új ProScope HR 1,3 Mp-es képszenzorral és új Windows és Mac operációs rendszereket támogató szoftver csomaggal rendelkezik, amely egyaránt alkalmas álló- és mozgóképek, valamint időzített felvételek készítésére egyetlen klikkeléssel. A ProScope HR egy USB portra csatlakoztatható video készülékként jelenik meg a számítógép felé és támogatja a Windows XP Service Pack 2, valamint a Mac OS 10.4.8. integrált USB meghajtóit.

A képfelbontás tetszés szerint állítható a videofelvételek készítéséhez megfelelő 320X240 pixel, az élő prezentációkhoz alkalmas 640X480, valamint az állóképek rögzítéséhez szükséges 1280X1024 között. Az új ProScope HR használható a korábbi ProScope objektívekkel, így jelenlegi használói is előre léphetnek a magasabb verzióra. Az új verzió bemutatásával egyidőben egy új 400X objektív is bemutatásra kerül.

A ProScope korábbi verzióját több ezer iskolában és egyetemen használják a legkülönbözőbb tudományágakban. Látható a népszerű CSI tévésorozatban, az Oprah showban, valamint bűnügyi filmekben is, mivel a szövetségi, állami és megyei bűnüldöző szervek valóban használják mindennapi munkájukban. A ProScope HR lehetséges további piacai az ipari minőségellenőrzés, az egészségügy és a kozmetikai piac.