Szilvia
5 °C
16 °C

Peresztegi Zoltán a Google magyarországi képviselője

Index
2007.02.13. 16:02


Peresztegi Zoltán

A Google kinevezte magyarországi képviselőjét Peresztegi Zoltán (32) személyében, aki ebben a pozícióban 2007. január 1-től dolgozik. Zoltán a Google-márka még erősebb magyarországi jelenlétéért, valamint helyi kereskedelmi és marketingtevékenység előkészítéséért felel, írja a cég közleménye.

Peresztegi Zoltán korábban stratégiai kommunikációs menedzseri pozíciót töltött be a T-Mobile-nál, ahol nemzetközi szinten feladatkörébe tartozott a T-Mobile márkanév piaci pozicionálása, a márka fejlesztése, valamint számos new media projekt. A T-Mobile előtt az HBO-nál dolgozott marketing és PR-vezető pozícióban.

"Nagy örömömre szolgál, hogy a Google-t képviselhetem, és munkámmal hozzájárulhatok a cég dinamikus piaci fejlődéséhez Magyarországon. Azon kívül, hogy a Google vezető szerepet tölt be a kereső motorok piacán, egyéb területeken is jó esélyünk van a növekedésre" - kommentálta Peresztegi kinevezését.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?