Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Digitania: új Telenor vállalkozás Magyarországon

MTI
2002.03.04. 18:06
Digitania néven alapított új vállalkozást Magyarországon a norvég Telenor. A Digitania Kommunikációs Rt. új generációs mobil szolgáltatásokat kíván nyújtani üzleti partnereinek. A Java és XML platformokon alapuló interaktív szöveges üzenetek és hangvezérelt szolgáltatásokkal (ilyen például a telefonos szavazás, mobil kereskedelem, vetélkedők, hírek, egyebek) elsősorban a médiát és nemzetközi fogyasztói márkákat célozza meg a cég - ugyanezek az emelt díjas szolgáltatások az operátorok és a tartalomszolgáltatók számára is újabb bevételi forrást biztosítanak.

"A Telenor igen nagy tapasztalatra tett szert a fejlett skandináv telekommunikációs piacon az SMS és a hangvezérelt szolgáltatások terén. Ez biztos alapot teremt az új vállalkozáshoz" - mondta Christopher A. Laska, a Digitania megbízott ügyvezető igazgatója

A Telenor Magyarországon a Pannon GSM és a Nextra 100%-os tulajdonosa.