Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Számítógépek pedagógusoknak

MTI
2002.04.10. 16:26
Számítógépek elnyeréséről szóló okiratot vehettek át szerdán Szolnokon a kelet-magyarországi régió 111 szakképző iskolájának azon pedagógusai, akik egy központi oktatási pályázaton sikeresen szerepeltek. Az eseményen Sió László, az Oktatási Minisztérium politikai államtitkára jelképesen egy számítógépet is átadott Bertalan István gépészmérnöknek, a szolnoki Gépipari, Közlekedési Szakközép- és Szakiskola Jendrassik György Tagintézménye tanárának.

Az Oktatási Minisztérium a Nemzeti Szakképzési Intézeten keresztül hirdetett pályázatot számítógép és internet otthoni használatához. A 700 millió forint értékű pályázatra országosan 484 iskola pedagógusa jelentkezett. Az érvényes pályázati anyagot benyújtók valamennyien elnyerték az eszköztámogatást, és nem volt szükség önrészes anyagi hozzájárulásra sem. A nyertes tanároknak a szaktárca a számítógép, nyomtató, modem és szoftverek mellett egyéves ingyenes internet-hozzáférést is biztosít.