Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Számítógépek közel ezerhatszáz pedagógusnak

MTI
2002.04.15. 17:03
A szakképző iskolák pedagógusainak az Oktatási Minisztérium és a Nemzeti Szakképzési Intézet (NSZI) által kiírt pályázaton országosan 484 iskola 1573 pedagógusa nyert informatikai eszközöket - közölték a pályázat eredményhirdetésén hétfőn Győrött.

Az esemény meghívottjai a nyugat-magyarországi régióban oktató nyertes pedagógusok voltak. Az ország más részeiről pályázók számára az eredményeket Szolnokon és Budapesten már nyilvánosságra hozta az NSZI. A rendezvényen elhangzott: a számítógépet, nyomtatót, modemet, szoftvereket májusban kapják meg a tanárok. Ehhez kapcsolódik az egyéves internet-előfizetési díj, amelyet szintén a szaktárca biztosít. A pályázat forrása a szakképzési hozzájárulás, a programra 700 millió forintot fordítottak. A pályázat nyertesei otthon használhatják a számítástechnikai eszközöket, amelyek az őket alkalmazó oktatási intézmények tulajdonát képezik.