Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Új 23 colos monitor az Apple-től

Index
2002.04.15. 17:29
Az Apple a tokiói MacWorld Expo szakkiállítás és konferencia megnyitóján mutatta be a Cinema Display folyadékkristályos képernyő legújabb, 23 inches átlós képméretű, megnövelt felbontású változatát. Az új megjelenítő által támogatott legnagyobb felbontás 1920*1200 képpont, amely bőven elegendő például a High Definition Television (HDTV) anyagok számára is. Az új képernyő az Apple Final Cut Pro szoftver számára pedig már elegendő területet biztosít a HDTV tartalom szerkesztéséhez is.

Az aktív-mátrix folyadékkristályos technológiára épülő Apple Cinema HD Display teljesen digitális úton csatlakozik a számítógéphez, így torzításmentes geometriát biztosít. Az alig több, mint 5 cm vastag készülék 16:10-es képarányt kínál, 24-bites színmélységet támogat, és 160 fokos látószöget biztosít. A monitor áprilisban kerül a forgalmazókhoz.