Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Consero lett a Dotkomból

Napi Online
2002.04.19. 13:18
Eddigi elektronikus kereskedelmi tanácsadási profilját általános stratégiai és vezetési tanácsadással kibővítve Conseróra változtatta nevét a KFKI-csoporthoz tartozó Dotkom Kft. Huszonötmillió forintos tavalyi árbevételüket idén meg szeretnék többszörözni.

A KFKI Investment Kft. tulajdonában lévő, átkeresztelt társaság új ügyvezetője Eszes László, aki az A. T. Kearney magyarországi irodájának irányítói posztjáról igazolt át; elődje, Csizmadia Csaba az elektronikus kereskedelmi üzletág vezetőjeként marad a cégnél.

Tavaly a Dotkom 25 millió forint körüli árbevételt ért el elektronikus kereskedelmi tanácsadásból; a cég - meg nem jelölt mértékben - veszteséges volt. A váltás okát Eszes lapunknak abban jelölte meg, hogy a több mint húszmilliárd forintos összárbevétellel jellemezhető KFKI-csoportban túl szűknek bizonyult a Dotkom tevékenységi köre. A cégcsoport stratégiájába viszont éppen "belepasszol" az új irány. Ennek érdekében az eddigi 6-7 fős tanácsadói létszámot szeretnék 15-20-ra növelni.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!