Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Portal takeover - új formátumú címlapos óriáshirdetés az Indexen

Index
2002.04.24. 12:16
Szerdán új, Magyarországon eddig nem alkalmazott formátumú Flash-hirdetés jelent meg az Index.hu címlapján. A portal takeovernek, vagyis portálfoglalásnak nevezett hirdetési megoldás keretében az Index címlapjának bal felső sarka egy napon át visszahajló, és a újság címét részben letakaró papírlapot mintáz, azt sejtetve, hogy valami más rejlik alatta. Kattintásra lehajlik az animált papírlap, és láthatóvá válik az alatta rejlő nagyméretű reklám, mely a Renault felső kategóriás autóit bevezető online Kirowski-kampány részét alkotja.

A szóban forgó modellek - a Renault Vel Satis és Avantime - online bemutatását két napos teaser (kíváncsiságot felkeltő) fázis előzte meg: a kihajtható sarok helyén "még 2 nap", illetve "még 1 nap" feliratot láthattak az olvasók.