Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Jótékonysági internetes árverésen Lara Croft ruhája

MTI
2002.04.30. 12:55
Kalapács alá kerülnek Lara Croft alig használt ruhadarabjai, amelyek biztos sikert hozhatnak a nyertes licitálónak egy bolondos jelmezbálon. A fűzőhöz hasonlító, zöld gumiból készült mellényből, a sortokból, a bőrből készült pisztolytáskákból, a játékpisztolyokból, Lara jellegzetesen kerek napszemüvegeiből, térdzoknijaiból és hátizsákjából álló készletet a Lara Croft főszereplésével készült videojáték gyártója, az Eidos cég bocsátotta árverésre az ebay internetes aukciós ház segítségével. Lara ruháira összesen tíz napig licitálhatnak az érdeklődők a www.ebay.co.uk címen.

A Reuters jelentése szerint a licitálás pénteken kezdődött, és az ár hétfőn már elérte az 1270 fontot. A ruhadarabokat egykoron Nell McAndrew modell viselte, aki 1998 és 1999 között volt Lara megszemélyesítője. Az Eidos egyik szóvivője szerint Lara Croft soha többet nem jelenik meg a most kalapács alá kerülő ruhadarabok virtuális változatában a számítógépek képernyőjén. A női Indiana Jones új ruhatárát, amely sokkal hordhatóbb darabokból áll majd össze, a múlt hónapban mutatta be Lara új megtestesítője, Jill de Jong. Az árverés bevételét az Eidos az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) ajánlotta fel.