Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Új percdíjas csomagok az Axelerónál

Index
2002.05.03. 12:01
Májustól három új percdíjas csomagot vezet be az Axelero. Az előfizetőknek csak a kiválasztott konstrukció alapdíját és a használatnak másodpercre pontosan megfelelő percdíjakat kell megfizetniük, amelyek tartalmazzák a telefonhasználat költségeit is.

A kezdőknek, kevesebbet internetezőknek szánt Kombi Nonstop csomag havi bruttó 1250 Ft-os alapdíj mellett éjjel-nappal állandó (bruttó 7,50 forintos) percdíjjal vehető igénybe. A Kombi Otthon csomag, amelynek havi alapdíja bruttó 1850 Ft, munkanapokon este 6 órától másnap reggel 7 óráig, valamint a teljes hétvégén 5 forintos percdíj mellett, a többi időszakban percenként 6,90-ért érhető el - így a napközben dolgozó vagy tanuló hálójárók otthoni internetezését szolgálja. Azok számára pedig, akik az internetet leginkább napközben használják, a Kombi Nappal csomag havi 2500 Ft-os alapdíj mellett a hét minden napján reggel 7 és este 6 óra között nyújt kedvezményes, 6,30 forint díjú internet-perceket, míg az ettől eltérő időszakokban ugyancsak 6,90 Ft a hozzáférés percenkénti költsége.

Az új szolgáltatások bevezetésével együtt megszűnik három régebbi előfizetési konstrukció (Start csomag, Kombi Alfa és Kombi 3000) értékesítése, de jelenlegi előfizetőik változatlan feltételekkel használhatják tovább ezeket.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!