Máté, Mirella
14 °C
30 °C

Új percdíjas csomagok az Axelerónál

Index
2002.05.03. 12:01
Májustól három új percdíjas csomagot vezet be az Axelero. Az előfizetőknek csak a kiválasztott konstrukció alapdíját és a használatnak másodpercre pontosan megfelelő percdíjakat kell megfizetniük, amelyek tartalmazzák a telefonhasználat költségeit is.

A kezdőknek, kevesebbet internetezőknek szánt Kombi Nonstop csomag havi bruttó 1250 Ft-os alapdíj mellett éjjel-nappal állandó (bruttó 7,50 forintos) percdíjjal vehető igénybe. A Kombi Otthon csomag, amelynek havi alapdíja bruttó 1850 Ft, munkanapokon este 6 órától másnap reggel 7 óráig, valamint a teljes hétvégén 5 forintos percdíj mellett, a többi időszakban percenként 6,90-ért érhető el - így a napközben dolgozó vagy tanuló hálójárók otthoni internetezését szolgálja. Azok számára pedig, akik az internetet leginkább napközben használják, a Kombi Nappal csomag havi 2500 Ft-os alapdíj mellett a hét minden napján reggel 7 és este 6 óra között nyújt kedvezményes, 6,30 forint díjú internet-perceket, míg az ettől eltérő időszakokban ugyancsak 6,90 Ft a hozzáférés percenkénti költsége.

Az új szolgáltatások bevezetésével együtt megszűnik három régebbi előfizetési konstrukció (Start csomag, Kombi Alfa és Kombi 3000) értékesítése, de jelenlegi előfizetőik változatlan feltételekkel használhatják tovább ezeket.