Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Budapesten is szolgáltat internetet a TvNetWork

MTI
2002.05.10. 13:57
A fővárosban is megkezdte az internet-szolgáltatást a TvNetWork Telekommunikációs Rt. - jelentették be a cég pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. A tavaly Szegeden létrehozott társaság így már tíznél több településen biztosít internethozzáférést és egyéb szolgáltatásokat ügyfelei számára.

Saáry Réka, a vállalat marketing és üzletfejlesztési menedzsere a tájékoztatón elmondta, legfőbb céljuknak azt tekintik, hogy csekély költséggel, hosszabb távra is kiszámítható tarifával biztosítsanak internet hozzáférést partnereiknek betárcsázásos, mikrohullámú, bérelt vonali, kábeltelevíziós vagy saját hálózati eléréssel. Ennek érdekében már megkezdték Budapesten saját hálózatuk kiépítését, miközben helyi kábeltévé-cégekkel is keresik az együttműködés lehetőségét. Hozzátette, arra törekednek, hogy a jövő év végére - elérve a húszezer ügyfeles határt - a hazai internet-szolgáltatók között a középméretű cégek mezőnyéhez csatlakozhasson a TvNetWork.