Árpád
-2 °C
3 °C

Az Ericssontól rendel MMS technológiát a T-Mobile

MTI
2002.05.16. 11:44
A mobil berendezéseket gyártó svéd Ericsson multi-media messaging (MMS) technológia szállítására kapott megrendelést a német T-Mobile International mobilszolgáltatótól.

A T-Mobile az idén nyáron indítja MMS szolgáltatását Németországban, Nagy-Britanniában és Ausztriában. Az MMS az SMS-hez hasonlóan a szöveges üzenetek mellett képek, hangfelvételek és videofelvételek cseréjét is lehetővé teszi. Az Ericsson MMS rendszere már működik Magyarországon, ahol a Westel a világon elsőként helyezte üzembe.

A T-Mobile International, amelynek több mint 67 millió előfizetője van világszerte, egyike a Deutsche Telekom fő tevékenységi körét alkotó négy divíziójának. A T-Mobile megrendelésének értékét nem hozták nyilvánosságra. Korábban az Ericsson a Vodafone-tól is kapott megrendelést MMS technológiát támogató hálózati berendezések szállítására.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?