Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Internetre költözik a Smart hűségprogram

Index
2002.06.18. 15:36
A Shell Smart programjának résztvevői június 18-tól az interneten ellenőrizhetik, hány pontot gyüjtöttek, beválthatják a pontokat egy kis virtuális áruház-jellegű rendszerben, valamint lehetővé válik az online kártyaletiltás, ha valamilyen malőr történik.

Az új szolgáltatás bejelentése alkalmából rendezett sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Smart Online programban még a nyilvános meghirdetés előtt többszázan regisztrálták magukat. Kissé nehezíti azonban a törzsvásárlók számára a Smart Online használatát, hogy külön lépésben kell a kártyán levő pontokat online ponttá transzformálni, átíratni: ezt például a benzinkutakon lehet megtenni. A virtuális vásárlás ezután pár napon belül válik lehetővé. A kártyabirtokos egyes pontjai a belépést követően az offline és az online pontokból tevődnek össze.

A bejelentkezéshez szükséges adatszolgáltatásnál bónuszpontok jár azért, ha a felhasználó megadja üzleti célra felhasználható személyes adatait.

A rendszert fejlesztő Hungary Network a fejlesztésnél egy banki típusú szolgáltatást - szerződés-kezdeményezés, egyenleglekérdezés, stb. - kötött össze egy webáruházzal. A fejlesztésnél kulcsfontosságú volt a biztonság garantálása, mivel másfélmillió ember adatait tárolja a rendszer. Az adatok biztonságos átvitelét SSL titkosítással oldották meg.