Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem tárgyalja a parlament Rogán olcsó internetes javaslatát

Index
2002.06.25. 11:55
Az országgyűlés kedd délelőtt elutasította annak a Fidesz-MDF javaslatnak napirendre vételét, amely az internetelérés költségeinek csökkentését, illetve hatósági áras rögzítését irányozta elő. A Magyar Demokrata Fórum minden eszközzel támogatja a hálózati hozzáférések megkönnyítését, ezért sajnálatosnak és durva politikai hibának tartja a kormánypártok magatartását, amely azt eredményezte, hogy a parlament nem vette napirendjére Rogán Antal indítványát - áll Pettkó András MDF-es képviselő, az informatikai és távközlési bizottság tagjának közleményében.

Pettkó András konzultált az előterjesztésről Rogán Antallal, és két szöveges javaslattal ki is egészítette az előterjesztést. "A fiatalok, a családok, a falun élők részére, illetve a hátrányos helyzetű emberek számára az internet felzárkózási és csatlakozási esélyt jelent. Ezért továbbra is a hálózati kultúra megteremtéséért és kibővítéséért dolgozunk az előttünk álló parlamenti ciklusban." - jelentette ki Pettkó András.