Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ingyen internet a Telnetnél

MTI
2002.07.03. 21:19
Ingyenes internet hozzáférési szolgáltatást indít csütörtökön extranet néven a telnet Magyarország Rt. - tájékoztatta a cég szerdán az MTI-t.

Nemes Dániel, a cég vezérigazgatója elmondta: a telnet hagyományos szolgáltatásától paramétereiben és kapcsolt-lehetőségeiben különbözik az extranet, de számos felhasználó gondjain segíthet. Az új szolgáltatás az EXTRA ingyenes tárhely mintájára épül. A szolgáltatásról információhoz juthatnak az érdeklődők a www.extranet.hu címen.

A szolgáltatás egyelőre Budapest területéről érhető el (1-es körzetszám), a hét minden napján 0-24 óra között. A távközlési szolgáltató telefonköltségén felül az internet használatának nincs külön díja. Az ingyenes hozzáférés mind analóg, mind ISDN telefonvonalról használható.