Árpád
-2 °C
4 °C

Ingyenes internet a Prímtől is

Index
2002.07.04. 11:40
A Matáv-kedvezmények megszüntetésének reakciójaként vigaszdíjként ingyenes net-szolgáltatást nyújtók folyamatosan gyarapodó csapatához július 4-én reggel 7 órától csatlakozott a Prím Média is. A PRÍMnet-nek nevezett új szolgáltatás keretében a Prímposta regisztrált felhasználói bizonyos időszakokban (elsősorban a nappali órákban: hétköznap 6-tól 18-ig, hétvégén 6-től 15-ig) ingyen létesíthetnek telefonos internetkapcsolatot prímpostás e-mail címükkel és a hozzá tartozó jelszavukkal. Az ingyenesség csak a netkapcsolatokra vonatkozik, az 51-es számra érvényes tarifa szerinti telefonfogyasztás megjelenik.

A PRÍMnet szakmai partnere a VIVAnet, így azokban a körzetekben él az ingyenes PRÍMnet, ahol a viszonylag fiatal szolgáltató már kiépítette hálózatát, ez jelenleg az ország 97%-át jelenti. A lefedettség megtekinthető a VIVAnet weboldalán.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?