Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az Index és az Origo hírei a PannonWAP-on

Index
2002.07.04. 13:25
A legnépszerűbb internetes hírportálokat változatlan formájukban immár wapos mobiltelefonjaik képernyőin is olvashatják a Pannon GSM előfizetői. Az új szolgáltatás, a ZsebWeb tizenkét internetes oldal teljes tartalmát adaptálja a PannonW@P-ra. A PannonW@P "Oldalazó" menüpontjából elérhető ZsebWeb voltaképpen egy link-csokor: segítségével az előfizetők fórumokat és információs oldalakat tölthetik le mobiltelefonjukra wapos formában.

A ZsebWeben elérhetők a legnagyobb magyar hírportálok, így az Index és az Origo is, de speciális oldalakon is informálódhatnak a wapozók. A gazdasági és politikai hírek iránt érdeklődők például a FigyelőNet-en, a műszaki újdonságokért rajongók a Mobilvilág, a TeleBox, a HWSW vagy az Autófórum oldalakon, a szórakozni vágyók pedig a Habostorán és a Nők Lapja C@fe-ban. A paletta pedig folyamatosan bővül: hamarosan több más internetes portál tartalmában is tallózhatnak az olvasók.