Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Üzleti infrastruktúraszolgáltatás a Synergontól

Index
2002.07.11. 15:20
A Synergon Informatika Rt. új üzleti konstrukciót alakított ki közepes és gyorsan növekvő kisvállalkozások informatikai beruházási problémáinak megoldására. A modell bevezetésével a Synergon célja, hogy - a beruházási eszközeiket optimálisan, az alaptevékenységükbe fektető - vállalkozások havi fix előfizetés formájában juthassanak hozzá a hatékonyság szempontjából létfontosságú magas színvonalú üzleti infrastruktúrához.

A szolgáltatás keretében a Synergon - partnereivel a Cisco Systems-zel, a HP-vel és a Microsofttal együttműködve - kialakítja a vállalkozások meglévő IT és kommunikációs eszközeit, és költséghatékonyan üzemelteti az ügyfelek rendszereit, olyan flexibilis, nagy megbízhatóságú és biztonságos technológiákkal melyek eddig csak nagyvállalatok számára voltak hozzáférhetőek.

Az új szolgáltatási modell az ügyfelek számára egyenletesen eloszló, tervezhető költségeket és a vállalkozás folyamatait támogató informatikai és kommunikációs hátteret jelent - mindez informatikai szakemberek alkalmazása és nagyobb beruházások nélkül.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?