Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Bejelentette a Vivendi kedvezményes internetcsomagjait

Index
2002.07.15. 11:00
Mint már korábban írtuk, a Matáv után a Vivendi is állami támogatással nyújt kedvezményes internetes telefondíj-csomagokat. A két telefontársaság azonos áron kínálja a csomagokat, a havi 15 órás hozzáférés telefondíja bruttó 1550 forint, vagyis 1,72 forint percenként, a havi 40 órás csomag díja pedig bruttó 4000 forint, vagyis 1,66 forint percenként. A telefontársaság az éjszakai időszakra kedvezményes, percenként 50 filléres internetes telefontarifát vezet be.

A két kedvezményes csomag hétköznap 16 órától éjfélig, hétvégén és munkaszüneti napokon reggel 7 órától éjfélig vehető igénybe, éjféltől reggel 7 óráig pedig minden nap életbe lép az új internetes éjszakai díjkedvezmény. A díjcsomagokat csak egyéni előfizetők vehetik igénybe, függetlenül attól, hogy kisfogyasztói, vagy normál előfizetéssel rendelkeznek, vagy ilyet rendelnek. A díjcsomagokat csak egyéni előfizetők vehetik igénybe augusztus 1-jétől.

A 15 órás és a 40 órás internetes díjcsomagokból származó előfizetői bevételből az Internet szolgáltatókat a bevételmegosztásról szóló jogszabályok alapján az átalánydíjas csomagok után járó 13% illeti meg.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!