Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Számítógépek Csíkszentdomokos fiataljainak

MTI
2002.07.18. 09:25
Számítógépeket adományoz a romániai Csíkszentdomokos számítógépes klubjának a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat; a tizenkét számítógépből, tizenhárom monitorból és egy nyomtatóból álló adományt Edvi Péter, a szervezet elnöke adja át pénteken a Hargita megyei településnek. A szolgálat tájékoztatása szerint a klub a község rászoruló gyermekei és fiataljai számára biztosít ingyenes lehetőséget arra, hogy megismerkedjenek a számítástechnika nyújtotta lehetőségekkel.

Tibenszky Mónika Aliz, a szolgálat sajtóreferense az MTI-nek elmondta: a csíkszentdomokosi cseraljai iskola számítógépes parkjának biztosításában a nemzetközi szervezet már év eleje óta jelentős szerepet vállal, a mostani adománnyal összesen huszonegy számítógépet, egy szervert, harminc monitort és három nyomtatót ajándékozott a falunak, a szükséges kiegészítőkkel együtt. Emellett a településen oktató tanárok számára időről időre egyhetes alap- és továbbképzést biztosít térítésmentesen.