Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nyíregyházán is indul a Chello internetszolgáltatás

MTI
2002.07.18. 16:05
A Magyarországon eddig összesen 100 milliárd forint összegű beruházást megvalósított UPC Magyarország Kft. a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen is elindította a Chello szélessávú, kábeles internetszolgáltatást - jelentette be Csaba Ferenc, a társaság dél-keleti régiójának igazgatója csütörtökön Nyíregyházán tartott sajtótájékoztatón. A cégvezető elmondta: Budapest tíz kerülete, Budaörs és Miskolc után, Nyíregyházán, Debrecenben, Nagykanizsán és Szolnokon is biztosították az internetes hozzáférési lehetőséget július 15-től.

Szűcs László, az amszterdami székhelyű United Pan-Europe Communications NV. tulajdonában lévő UPC Magyarország Kft. média- és sajtókapcsolati igazgatója arról szólt: tovább bővítik a kábeles internetszolgáltatás műszaki-technikai hátterét annak érdekében, hogy minél több magyar településre juttathassák el a szolgáltatást, amit Európa-szerte már több mint félmillióan használnak. Hozzátette: a szolgáltatással érintett hét magyar településen a kábeltelevíziós hálózathoz közeli helyi iskolákat is igyekeznek bekapcsolni az UPC internetes rendszerébe.