Judit
2 °C
7 °C

Itt az Apple iMac G4 17 colos változata

Index
2002.07.19. 15:50
Az Apple szerdán a New York-i MacWorld Expón bemutatta a 17"-os átlós képméretű, szélesvásznú LCD képenyővel rendelkező iMac-et. 800 MHz-es PowerPC G4 processzorral, NVIDIA GeForce4 MX grafikával, SuperDrive CD és DVD író- és lejátszóval, és egy nagy, 80 GByte-os merevlemezzel rendelkezik, amelyen több mint 6 órányi film vagy 15 ezer dal, és 73 ezer digitális kép tárolható.

Minden iMac-en megtalálható az Apple multimédiás szoftverkollekciója, melynek részei: az új iTunes 3 program digitális zeneállományok renszerezésére és felírására, az iMovie szoftver filmek készítésére és az iPhoto digitális képek rendszerezésére és bemutatásásra. Az új iMac-ben megtalálható az Apple iDVD szoftvere is, melynek segítségével saját, hagyományos lejátszók által olvasható DVD filmeket állíthatnak össze a felhasználók.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?