Auguszta
-7 °C
0 °C

Telefonkedvezményekhez illeszkedő Axelero internetcsomagok

Index
2002.07.22. 16:12
Az Axelero augusztus 1-jétől új 15 órás csomagot vezet be Origo néven, az eddig csak az esti időszakban korlátlan, havi 4500 forintos Otthon csomagot pedig bármely időszakban használhatóvá teszi. A havi 15 óra hozzáférést tartalmazó, 1800 forintos Origo csomag a délután négy és éjfél közötti időszakban használható fel - ezzel igazodva a telefontársaságok 15 órás átalánydíjas csomagjához -, míg napközben korlátlanul, éjfél és reggel hét óra között pedig 50 filléres internetpercdíj mellett használható.

Az eddig is korlátlan Profi csomag augusztus 1-jétől egyszerre két hagyományos telefonvonalon vagy az ISDN két csatornáján párhuzamosan használható, azaz előfizetője és még valaki egyszerre léphetnek be az internetre, vagy a két csatorna használatával megduplázható a sebesség. Emellett az eddigi 4 helyett immár 10 e-mail cím tartozik az előfizetéshez és a szolgáltatáshoz kapcsolódó webtárhely mérete 20-ról 50 MB-ra növekszik.

Az internetezés költségét és a távközlési díjat kombináltan tartalmazó, percdíjas Kombi Otthon csomag változatlan marad. A Hobbi, Kombi 6000 és 9000, Kombi Nappal, Kombi Nonstop csomagok értékesítése megszűnik, ám azokat eddigi előfizetőik változatlan feltételekkel tovább használhatják.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!