Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Átmeneti összekapcsolódási szerződés a Matáv és a Novacom között

MTI
2002.07.22. 16:21
Átmeneti összekapcsolódási szerződést írt alá a Matáv a Novacom Távközlési Kft-vel hétfőn - tájékoztatta a két cég közös közleményben az MTI-t. Az aláírt dokumentum alapján megkezdődhet a Matáv és a Novacom hálózatának összekapcsolása, hogy a szolgáltatók előfizetői elérhessék egymást.

A közlemény szerint a mostani megállapodás még nem a Hírközlési Döntőbizottság (HDb) által jóváhagyott összekapcsolási ajánlat (RIO) alapján készült el, mivel azt csak néhány napja kapta kézhez a távközlési cég. A végleges szerződés megkötésére 3 hónapon belül kerülhet sor. Eddig a Matáv a Vivendivel, a Pan Tel-lel, GTS-szel és e Tel-lel kötött hasonló átmeneti megállapodást. Ezekben az esetekben is három hónapon belül tervezik a végleges összekapcsolási szerződés aláírását.